Közélet

Hirdetésben keresett valakit, aki megerőszakolná lányát

Az apa mindezt végig is akarta nézni. Talált is valakit, de a jelentkező egy, a lebuktatására készülő rendőr volt.

A 32 éves férfi a Craiglist nevű apróhirdetésekkel foglalkozó népszerű oldalon keresett valakit, aki megerőszakolná 11 éves lányát, miközben ő ezt végignézi – írta a KCTV5. Az oldal egyik látogatója azonban látva Anthony Brinkman hirdetését megnyomta az odalon látható „feljelentő gombot”, és a férfi hirdetése egy internetes bűntényekkel foglalkozó különleges rendőri alakulatnál landolt, amelynek egyik tagja egy 27 éves nőnek adta ki magát, és felvette a kapcsolatot az apával.

A férfi gyorsan meg is beszélt egy találkozót egy étterembe a rendőrrel, ahova magával vitte a 11 éves lányt is, hogy akár már rögtön a találkozó után meglegyen az erőszak. A férfit így már alig 48 órával a hirdetés feladása után le is tartóztatták, és eljárást indítottak ellene. A kislányt rokonoknál helyezték el.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.