Közélet

Meglepetés: a menye volt a nő, akivel összejött a neten

Wang (kínai férfi, rendőrök, )
Wang (kínai férfi, rendőrök, )

Filmbe illő jelenet, amit csak az élet írhat. Hogy vígjáték, vagy dráma, nehéz eldönteni.

Saját kárán tanulta meg egy idős kínai férfi és egy unatkozó feleség, hogy soha nem lehet tudni, az ember kivel beszélget a neten, még akkor is, ha álnevet használó beszélgetőpartnere fényképet küld „magáról”. Mert akár az is lehet, hogy akivel egy gyors randit beszél meg egy hotelben, egy rokon lesz, akivel semmi esetre sem lenne kedve egy egyéjszakás kalandra. Ráadásul a végén még egy verést is el kell szenvednie.

A kínai Muling városban élő 57 éves férfi és a fiával már nyolc éve házasságban élő Lili nevű nő más-más okokból ugyan, de nagyon szerette unalmas óráit egy kínai csevegőoldalon eltölteni. A Wang nevű férfi nyugdíjas napjait töltötte internetes beszélgetésekkel, a munkanélküli nő pedig azért szeretett online csevegni, mert férje – Wang fia – fuvarozóként többet volt úton, mint otthon.

A sors keze október 21-én hozta össze a két, álnevet használó embert a neten, és annyira megértették egymást, hogy egészen hajnali kettő óráig beszélgettek, és a csevegés vége felé Wang és Lili fényképet cserélt. Persze ahogy az ilyenkor sokszor lenni szokott, egyikük sem a saját képét küldte át a másiknak, így amikor másnapra randit beszéltek meg egy helyi hotelbe, egyikük sem sejtette, hogy kivel fog találkozni.

Az október 22-ei találkozó már így is elég kínosnak ígérkezett, de az élet még tartogatott számukra egy meglepetést. Lili férje ugyanis még aznap hazaérkezett, három nappal korábban, mint ahogy azt a nő várta, és a Da Jun nevű férfi a bekapcsolva maradt számítógépen végigolvasta felesége beszélgetését az ismeretlen férfival, és látta, hogy felesége valakivel meg akarja csalni.

Így amikor a nő bekopogott a szállodai szobába, nemcsak azzal kellett szembesülnie, hogy a légyottot akaratlanul az apósával beszélte meg, hanem azzal is, hogy amikor el akart szaladni, férje fogadta a szállodai folyóson. Aki pedig csak azt látta, hogy felesége az apjával randizott, és a megaláztatástól annyira dühbe gurult, hogy még mielőtt elmagyarázták volna neki a félreértést, apját véresre verte, feleségének pedig kiütötte három fogát. Végül mindhárman a rendőrségen kötöttek ki, miután a szállodai dolgozók rájuk hívták a zsarukat.

Ezek után volt mit megbeszélniük.

(A nem mindennapi kalandot a kínai net legnépszerűbb híreiben utazó China Smack osztotta meg a világgal, a kínai sajtóban megjelent beszámolók alapján.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik