Belföld

Kínai óriásplakáttal hirdeti magát az OTP

A józsefvárosi piac környékén nyílt fiókot hirdeti kínaiul a legnagyobb magyar bank.

Már korábban megírtuk, hogy még az idén bezárhat a józsefvárosi piac, miután az üzemeltető bérleti jogának felmondását kezdeményezte Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere. Kocsis a feketepiac melegágyának nevezte a területet, ezért kerülhet sor a piac felszámolására.

Később azonban kiderült, hogy a Négy Tigris Piacot nem lehet teljesen megszüntetni, hiába zárnák be a Kőbányai út páros oldalán fekvő területet, a páratlan oldalon lévő épületben tovább folyna a kereskedés.

Nemrég nyílt új bankfiók a piac közelében, minden bizonnyal az ott dolgozó kínaiak miatt készítette el legújabb óriásplakátját a bank, amin az „OTP bank” feliraton kívül egyetlen magyar írásjel sem található – adta hírül a 444.

A legújabb OTP-plakát. Fotó: 444

A bank parkolójában is találkozhatnak kínai üzenetekkel az ügyfelek, ezen minden valószínűség szerint az áll, hogy akik úgy parkolnak oda, hogy nem a bankba mennek, az alábbi büntetésekre számíthatnak.

A jeleket mindenki képes megfejteni, az írást csak a kínaiak. Fotó: 444

 

Kiderítettük, mit írtak az OTP kínai óriásplakátjára

Az OTP Bank kínai fiókja üdvözli a kínai ügyfeleket! OTP Master Card Paypass-t egyszerűen és kényelmesen. Lehet a banki ügyintézés ennyire egyszerű? Igen, lehet! Szolgáltatások: teljeskörű pénzügyi szolgáltatás, határozott idejű lekötött bankbetét, nemzetközi átutalás, külföldi valuták átváltása, payment for goods, hitelkártya ügyintézése, netbank szolgáltatás Segítünk Önnek a pénzügyi kérdések megértésében!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik