Élet-Stílus

Véletlenül a vőlegény tanújával töltötte a nászéjszakát

esküvő (menyasszony, vőlegény, lakodalom, )
esküvő (menyasszony, vőlegény, lakodalom, )

Az esküvő utáni este tévedésből rossz hálószobába ment be. Csak reggel, ébredés után tudatosult benne, hogy kivel töltötte el a nászéjszakát.

Az ifjú feleség a „nászéjszaka” utáni reggelen gyorsan kipattant az ágyból, majd kirohant a szobából, segítségért kiáltozva, és – talán, hogy mentse, ami menthető – azt állítva, hogy a Ruan vezetéknevű férfi megerőszakolta őt – jelentette a kínai Global Times. Az üvöltözésre összecsődült család ezután 20 ezer jüant követelt a vőlegény tanújától, hogy azzal rendezzék az ügyet. A férfi azonban nem volt hajlandó fizetni, és végül per lett az ügyből.

Az ügyben döntő, a Kuanghszi Csuang Nemzetiségi Autonóm Területen székelő bíróság azonban a tanúnak adott igazat, és felmentették az ellene felhozott nemi erőszak vádja alól. A bíróság döntése szerint Ruan és az ifjú feleség közötti szex kölcsönös volt. Az esetről szóló cikk arról nem tesz említést, hogy az ifjú férj mivel töltötte el a nászéjszakát, és arról sem, hogy az affér a házasság gyors végét jelentette-e.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik