Közélet

Spriccelésért börtön

vízipisztoly (vízipisztoly, kánikula, )
vízipisztoly (vízipisztoly, kánikula, )

Lecsukták a nőt, mert vízipisztolyal lövöldözött párjára

Egy elfajult egy párkapcsolaton belüli vita végén fegyvert rántott partnerére egy 19 éves hölgy, majd többször is lőtt. Bár biztos kézzel többször is eltalálta barátja arcát, az áldozatban semmi kár nem esett a szóban forgó fegyver ugyanis egy hétköznapi (valóban vízzel töltött) vízipisztoly volt. A lányt mégis lecsukták: Amerikában komolyan veszik a lőfegyver használatot.

Giovanna Borge párkapcsolaton belüli erőszak és tettlegesség vádjával áll bíróság elé a vízipisztolyos incidens miatt, Floridában – írja az International Business Times. A rendőröket a házhoz riasztották, ahol a perpatvar zajlott, mert a szomszédok közül többen hallották, hogy a fiú, akinek nevét nem árulják el a hatóságok,hangosan üvöltözik: „Szállj le rólam, szállj le rólam!”

A helyszínre érkező egyenruhásoknak a lány bevallotta, hogy azért dühödött be, mert a barátja mondott valamit, ami neki nem tetszett, és elismerte a vízipisztolyos támadást. Bár a veszekedés során volt kölcsönös lökdösődés és fiú is fegyvert fogott: egy párnával ütötte meg kedvesét, a tanúk meghallgatása után a rendőrök megállapították, hogy a lány volt az elsődleges agresszor, ezért letartóztatták. Mivel a lány hirtelen levegő után kezdett kapkodni, először egy zacskót adtak neki, hogy abba lélegezzen, majd a St. Lucie Megyei Börtönbe szállították –áll a rendőri jelentésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik