Közélet

Szerelem az utolsó percig

Kéz a kézben találták meg az idős házaspárt a halálos baleset helyszínén.

A 92 éves Floyd Nordhagen, és felesége, a 88 éves Margaret vasárnap éjjel szenvedett súlyos közúti balesetet a newporti autópályán, amikor autójukkal kifordultak egy nagy sebességgel közlekedő kisteherautó elé. A férfi azonnal életét veszítette a balesetben, de felesége fogta a kezét a roncsban, amikor a rendőrök rájuk találtak.

Forrás: ktvb.com

„Nem minden nap találkozik ilyesmivel az ember: kérlelnünk kellett a hölgyet, engedje el a férje kezét, hogy ki tudjuk szedni őket” – nyilatkozta a KTVB híradójának Rob Spencer, járőr.

Nem sokkal a férfi után felesége is elhunyt. Barátaikat és szomszédjaikat egyáltalán nem lepte meg, hogy együtt mentek el:

„Ha tehették mindig fogták egymás kezét, mindenki így fog emlékezni rájuk” – mondta Penden, a család egyik közeli barátja, aki a farm körüli munkában segített a házaspárnak.

Floyd nagyon sokat a beszélt a feleségéről, mindig emlegette, hogy fiatalkorában mennyire szép volt. Amikor a férfi elfáradt a fűnyíró tologatásában, ketten tolták tovább, mesélték a párról ismerőseik.

Margaret és Floyd Nordhagen idén júliusban ünnepelték 68. házassági évfordulójukat. Emléküket, barátaikon kívül négy gyermekük, tizenegy unokájuk és dédunokájuk őrzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik