Közélet

Elengedték a tinit megkéselő apát

Késelés (Késelés)
Késelés (Késelés)

Bár a rendőrség kezdeményezte a tinit késsel megszurkáló apa, F. Ferenc előzetes letartóztatását, a nyomozási bíró hazaengedte a gyanúsítottat. Az apa szerint a megkéselt áldozat nem gyerek, és bántotta a fiát – írja a Bors.

A megkéselt fiú édesapja a Borsnak elmondta, fia reggel iskolába indult, és nem sokkal később Zsolt szinte beesett az ajtón, vérben úszva. Csak annyit mondott: apa, azt hiszem, ma mégsem megyek iskolába.

Kiderült, a késeléssel vádolt Ferenc ekkor már két napja vadászott Zsoltira, többször is kereste, hogy leszámoljon vele. A szúrt sebek után aztán Zsolt két életmentő műtéten is átesett, a lépét vélhetően el kell távolítani.

A gyanúsított kihallgatásán elárulta, azért támadt áldozatára, mert többször is bántalmazta fiát az iskolában, az őt ért sérelmeket akarta megtorolni. A Bors szerint Ferenc ezért az egyik buszmegállóban, az iskola előtt várta Zsoltot, majd amikor a fiú megérkezett, többször is megszúrta.

A rendőrség kezdeményezte Ferenc letartóztatását, a nyomozási bíró azonban – meglepetésre – elengedte a férfit. „Nem ok nélkül tettem, amit tettem. Nagydarab fiú, nem gyerek, és bántotta a fiamat” – mondta Ferenc.

Olvasói sztorik