Közélet

Megkéselte férjét, mert túl hangosan horkolt

A férfi arra ébredt, hogy felesége egy konyhakéssel szurkálja.

Az amerikai házaspár az eset idején már külön szobában aludt az arkansasi Elm Springs városában lévő otthonában, miután már többször is összevesztek, mert a nőt nagyon zavarta a férfi horkolása. Úgy tűnik, a horkolás igen hangos lehetett, mert még a külön szobában alvás sem segített.

A 44 éves Dawn Weiser ugyanis augusztus 29-én hajnalban bement az alvó férfihez, és egy konyhakéssel rátámadt – írta a 5newsonline. A nőnek háromszor sikerült megszúrnia férjét, mire a férfinak sikerült elvennie tőle a kést, még mielőtt két kamaszkorú fia a segítségére sietett. A 43 éves Doug Weisert nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, átszúrt májjal és léppel.

A családi ház, ahol a feleség megkéselte férjét, mert indegesítette horkolása
Fotó: 5News

Dawn weisert a rendőrség azonnal letartóztatta. A nő eleinte tagadta, hogy ő szurkálta volna meg férjét, de később beismerő vallomást tett a rendőrségen. A nő első bírósági tárgyalását szerdán tartották, ahol a gyilkossági kísérlettel vádolt nő nem vallotta bűnösnek magát az ellene felhozott vádakban. Férje egyébként még szeptember ötödikén be is adta a válókeresetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik