Közélet

Negyven kiló marihuána a nudista strandon

Szörfösök bukkantak a drogra egy felborult csónakban

Egy felborult csónakban, mintegy negyven kilónyi, gondosan becsomagolt kábítószert találtak a fürdőzők, a nudisták és a szörfösök körében egyaránt népszerű Four Mile Beachen, Kaliforniában, hétfő délelőtt – jelentette az SFist című san franciscoi portál.

A parton talált kábítószer 96 ezer dollárt (közel 20 millió forintot) ér az utcán, de a hatméteres, két motorral felszerelt csónakban, feltehetően sokkal több, akár több ezer kiló marihuána is lehetett eredetileg. A csempészek feltehetőleg valamikor hajnalban érkeztek a part közelébe, és kirakodás közben kerültek bajba a túl erős hullámzás miatt – közölte a santa cuzi sheriff hivatala.

Santa Barbara partvidéke népszerű célpont a mexikói marihuána csempészek körében. A Hir24 legutóbb márciusban számolt be arról, hogy közel egymillió dollár értékű kábítószert találtak a hatóságok egy elhagyott partszakaszon, előtte egy héttel pedig arról írtunk, hogy az amerikai légierő kaliforniai támaszpontja mellett bukkantak hatalmas mennyiségű kábítószerre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik