Közélet

Véres káoszba fulladt egy drogparti

Lsd-vel, fűvel, kokainnal és egy extasy-szerű anyaggal pörgették túl magukat az amerikai tinik.

Véres, vad őrjöngéssé fajult a kaliforniai, Mill Valley tizenéveseinek hétvégi házibulija. Vasárnap hajnalban öt környező városkából kellett segítséget hívniuk a helyi mentőknek, hogy megfékezzenek egy maroknyi 16-18 éves, benarkózott kamaszt – számolt be az esetről egy San Franciscoban működő hírportál.

Egy szomszéd értesítette először a mentőket vasárnap reggel fél nyolckor, hogy egy fiatal fiú, valószínűleg kábítószer hatása alatt, fájdalmasan üvöltözik. A hangok egy olyan házból hallatszottak, ahonnan elutaztak a hétvégére egy fiatal lány szülei.

Röviddel a segélyhívás után a mentők is segítséget kértek a helyszínre, mert a ház ajtajában egy agresszív, vérben úszó, tizenhat éves fiúra találtak, aki közölte velük, hogy „szuperhatalma” segítségével minden áron vissza fogja tartani a behatolókat.

A házhoz a környező településekről is özönleni kezdtek a mentők, a tűzoltók és a rendfenntartók, hogy irányításuk alá vonják a helyzetet. Vitatkozni kezdtek a fiúval, akinek 18 éves, szintén vérrel borított barátnője sietett a segítségére. Együtt kezdték el vérrel köpködni a segítőket. Miután sikerült megfékezni őket, a házban nyolc vérfoltokkal tarkított, önkívületben lebegő fiatalt találtak hatóságok. A tinik alaposan felszerelkeztek anyaggal: füvet, kokaint, lsd-t, és egy ecstasyra hasonlító dizájner szert is találtak a házban a rendőrök.

Miután kórházba szállították a fiatalokat kiderült: minden tinédzseren a túl erőszakossá vált 16 éves fiú vére látszott, aki önkívületi állapotában sebezte meg magát, más nem sérült meg. A srác, a barátnője, illetve még egy 18 éves fiú ellen vádat emeltek, mert ellenálltak a letartóztatásnak, illetve mert a mentősökre támadtak. Hármójukon kívül azt a tizenhat éves lányt illetve szüleit veszik majd elő a hatóságok, akiknek a házában a drogparti zajlott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik