Nagyvilág

Gyilkos drogkoktélt adott négyéves fiának

A férfi aznap adott heroint és egyéb szereket fiának, amikor felesége válásuk lezárását intézte. .

Az anya volt az, aki rábukkant eszméletlenül fekvő fiára és szintén eszméletlen állapotban lévő férjére a washingtoni Redmondban lévő házban. A Seattle Post-Intelligencer cikke szerint az apjával együtt egy ágyban fekvő négyéves fiú mellkasából egy injekciós tű állt ki. A nő azonnal hívta a mentőket, akik mindkettőjüket kórházba szállították.

Azóta már jobban vannak, de azt még nem lehet tudni, hogy a kisfiú szenvedett-e maradandó sérüléseket a drogoktól, amit apja adott be neki. A lap információ szerint a fiú szervezetében heroint, valamint ketamint, morfiumot, kodeint és egyéb szereket találtak, valamint több szúrásnyomot a nyakán és fenekén.

A ház, ahol az apa gyilkos drogkoktélt fecskendezett négyéves fiába
Fotó: Google Street View

Az apát, a 37 éves Eric Emli Lehtinent már kiengedték a kórházból, ahonnan egy börtönbe szállították. A férfi ellen emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást, és legalább 15 évig tartó börtönbüntetésre számíthat. Csak hárommillió dolláros óvadék ellenében szabadulhatna az előzetes letartóztatásból, hogy szabadlábon védekezzen az ellene felhozott vádak ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik