Közélet

Két baleset, tíz sérült Szeged környékén

police (police, )
police (police, )

Az M43-ason négyen, Üllés és Bordány között hatan sérültek meg.

Súlyos baleset történt az M43-as autópályán éjszaka, a szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott az M43-as autópályán egy román személygépkocsi.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az elsődleges adatok szerint a kocsi Szeged felől Makó irányában haladt az M43-as autópályán, amikor a 13-as kilométernél a sofőr eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette az uralmát a jármű felett, átszakította a szalagkorlátot, az árokba csapódott.

A balesetben az MTI információi szerint négy román állampolgár sérült meg, hármukat súlyos sérülésekkel, egyiküket pedig kritikus, életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

Árokba csúszott egy autó Üllés és Bordány között

Árokba csúszott vasárnap kora reggel egy személygépkocsi Üllés és Bordány között is. Az első hírekkel ellentétben nem öten, hanem hatan sérültek meg, mert a lefrissebb információk szerint az ittas női sofőrön kívül még öt fiatal ült az autóban.

Szenti Szabolcs elmondta, az elsődleges adatok szerint a kocsi nagy sebességgel haladt Szeged felől Üllés irányába. A sofőr a falu határában egy kettős kanyarban előzésbe kezdett, majd elvesztette uralmát a jármű felett, amely a menetirány szerinti bal oldalon egy kibetonozott vízelvezető árokba csapódott és a feje tetején állt meg.

Az ütközés miatt az autó egyik utasa kirepült a járműből, ketten beszorultak a roncsba, őket a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Az MTI információi szerint az autóból kirepült fiú állapota életveszélyes, az egyik utas súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik