Közélet

Gyümölcsfára akasztotta fel magát a kislány

kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )
kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )

A rendőrség szerint profikat megszégyenítő módon kötötte meg a hurkot. Az anya szerint csak baleset történhetett.

A 11 éves Viktória testét nyolcéves húga találta meg, aki sírva rohant a pár száz lelkes falu főutcájára, hogy segítséget hívjon, mivel édesanyjuk épp dolgozott.

Viktória édesanyja nem hiszi, hogy lánya végzett magával, szerinte csak valami véletlen vezethetett ide. A Vasárnapi Blikk megtalálta azt a férfit, aki levágta a kislányt a kötélről. Ő azt mondta, hogy épp tévét nézett, amikor a szomszéd kiabált, hogy siessek segíteni. Átment a kertbe, és meglátta a fán a kislányt. Alig pár centire volt a lába a földtől. Gyorsan felemelte, de már érezte a testén, hogy hideg. Próbálta kitapintani a pulzusát, de nem érezte, ennek ellenére percekig harcolt Viktória életéért.

A tragikus eset egyértelműen öngyilkosságnak tűnik, csakhogy a borzalom egy apró kislánnyal esett meg, akinek semmi oka nem volt arra, hogy eldobja magától az életet.

A rendőrség korábban szűkszavú közleményt adott közre az esetről. Ebből mindössze annyit lehetett megtudni, hogy a tragédiáról július 31-én, délután érkezett riasztás a rendőrségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik