Közélet

Összeverték Szita Bence gyilkosait

szita bence tárgyalás (szita bence tárgyalás)
szita bence tárgyalás (szita bence tárgyalás)

A 11 éves kisfiú meggyilkolásáért elítélt két férfit rabtársai verték agyba-főbe.

A Somogyi Hírlap úgy tudja, a 11 éves Szita Bence brutális és különösen kegyetlen meggyilkolása miatt elítélt B. Józsefet és K. Józsefet agyba-főbe verték fogva tartásuk helyén. A lap szerint rabtársaik bántalmazták őket annyira, hogy orvosi ellátásra szorultak. A két férfit első fokon, nem jogerősen tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték.

A Bors azt írta, csak B. Józsefet érte atrocitás egy kétszemélyes zárkában és nem szenvedett olyan sérülést, amely indokolta volna, hogy rabkórházba kerüljön. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a lap megkeresésére annyit mondott: az ilyen információk bűnügyi személyes adatnak minősülnek, ezért ezzel kapcsolatban semmilyen tájékoztatást nem adhatok.

A pécsi pszichológuslány, Bándy Kata megöléséért börtönben lévő Péntek László is panaszkodott. A Bors ellátogatott a gyilkos édesanyjához, aki szerint „fiát lelkileg nagyon megviselte az ítélet” és cellatársai is bántották a pécsi börtönben. Interneten is terjed egy levél, amelyben az életfogytiglanira ítélt kéjgyilkos arról panaszkodik, hogy bántalmazták őt, és hogy a cellájában állandóan fekáliaszagot kell eltűrnie.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik