Közélet

Megverték a börtönben Bándy Kata gyilkosát

Az életfogytiglanra ítélt Péntek László panaszkodik.

Nincs könnyű életük a kéjgyilkosoknak. A pécsi pszichológuslány, Bándy Kata megöléséért börtönben lévő Péntek László is panaszkodik. A Bors ellátogatott a gyilkos édesanyjához, aki szerint „fiát lelkileg nagyon megviselte az ítélet”. Gyevnár Istvánné azt mondja, Pénteket bántották cellatársai a pécsi börtönben.

Interneten is terjed egy levél, amelyben az életfogytiglanira ítélt kéjgyilkos arról panaszkodik, hogy bántalmazták őt, és hogy a cellájában állandóan fekáliaszagot kell eltűrnie.

A Bors megpróbálta kideríteni az igazságot.

Emlékeztetőül:

Péntek László tavaly július 8-án hajnalban pécsi lakása előtt szólította meg a születésnapi összejövetelről hazafelé tartó 25 éves Bándy Katát. Az alkohol és drog befolyása alatt álló férfi kedves, de egyúttal tolakodó volt, és a lány, félve attól, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet, nem mert felmenni az otthonába, hanem tovább sétált.

A vádlott követte, egy játszótérre kényszerítette, megerőszakolta, és közben, hogy ellenállását megtörje, megfojtotta. Magához vette a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját, a holttestet pedig egy közeli szakadékba gurította.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik