Közélet

Megtalálták az eltűnt brit egyetemistát?

eltunt-brit-diak(960x640)(1).jpg (eltűnt, daniel gliksten)
eltunt-brit-diak(960x640)(1).jpg (eltűnt, daniel gliksten)

Egy budapesti kisbolt eladója látni vélte a szilveszterkor Budapesten eltűnt brit fiút, Daniel Glikstent – írja csütörtöki számában a Blikk.

A napilap információi szerint az elmúlt napokban több alkalommal is kiszolgáltak egy, a Budapesten eltűnt brit fiúhoz nagyon hasonló vásárlót egy fővárosi kisboltban. Az üzlet eladójának állítása szerint a fiatalon „ugyanaz a nadrág, ugyanaz a szemüvegkeret” volt, és „az arca is nagyon hasonlított” Daniel Gliksteinre.

A srác csak január eleje óta fordul meg nálunk. Soha nem nézett a szemembe, fizetett és távozott – mesélte a boltos.

Az eladó felvette a kapcsolatot a brit fiú barátaival, akik bejelentést tettek a rendőrségen. A BRFK a napilappal mindössze annyit közölt: a nyomozás továbbra is folyik, várják a bejelentéseket.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 éves fiatalember 2013. január 1-jén, hajnalban egy V. kerületi, Zrínyi utcai szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott életjelet magáról. A térfigyelő kamerák felvételei szerint Daniel Gliksten hajnali 2 óra 6 perckor a Lánchíd pesti hídfőjénél, a bal oldali gyalogosjárdán haladt Buda irányába.

Az eltűnt diák családja az egyik legismertebb angliai mezőgazdasági nagybirtok, a Suffolk megyében működő Denham Estate tulajdonosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik