Közélet

Felakasztotta a feleségét egy férfi

rendőrség (rendőrség)
rendőrség (rendőrség)

A rendőrök először azt hitték, öngyilkossággal állnak szemben. A nyomok azonban árulkodóak voltak, a gyilkos végül mindent bevallott.

A mentőket maga a férj hívta ki helvéciai házukhoz november hatodikán este. A 38 éves asszonyon már nem tudtak segíteni, úgy tűnt, felakasztotta magát.  Először a kecskeméti rendőrség is csak közigazgatási eljárást indított, ám a helyszíni szemle eredménye, és az igazságügyi orvos szakértő véleménye módosította a helyzetet.

A lakásban talált nyomok felkeltették a rendőrök figyelmét. Például, hogy a kötél felfüggesztési pontjánál, a fűtéscsövön bemaródások keletkeztek, melyek arra utaltak, hogy azok a kötél mozgatása közben keletkeztek. Az ügyet végül átvette a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, és emberölés gyanúja miatt folyt tovább az eljárás.

Azóta már kiderült az igazság: a férj ölte meg az asszonyt. A gyanúsított részletesen elmondta, hogyan végzett a nővel, és azt is, hogyan változtatta meg a bűncselekmény helyszínét, hogy megtévessze a rendőröket. A 45 éves férfit őrizetbe vették, pénteken előzetes letartóztatásba is helyezte a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik