Közélet

Hajtóvadászat a fegyveres rablók után

A siófoki buszpályaudvar melletti üzletből nagy mennyiségű arany ékszert zsákmányoltak. A sonline.hu szerint néhány tettest már elfogtak.

A sonline.hu  információja szerint a Fejér megyei rendőrök elfogták a szombat reggeli siófoki rablás feltételezett elkövetőit, de nem mindenkit. A korábbi hírek szerint a három maszkos férfi rekeszekbe pakolva vitte ki a zsákmányt az üzletből, amely előtt társuk várta őket egy autóval, amellyel elhajtottak Balatonszabadi felé. Ott egy cserjés területen autót válthattak, mert felgyújtották a járművüket, mielőtt Enying irányába folytatták volna útjukat. Az MTI információ szerint a rendőrség vizsgálja, hogy az autónak lehetett-e köze a rabláshoz.

A bolt ékszerüzletként és zálogházként is üzemelt. Az ügyben a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya, valamint a Siófoki Rendőrkapitányság indított nyomozást, az elkövetők elfogásához a szomszédos megyék is segítséget nyújtanak. A rablásról értékes információkat kapott a rendőrség a szemtanúktól, köztük egy pihenőidejét töltő buszsofőrtől, akinek sikerült videofelvételt is készítenie mobiltelefonja segítségével a történtekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik