Közélet

Nyakon szúrt egy nőt a váci vonaton – elkapták

Vonat(210x140)(1).jpg (vonat, )
Vonat(210x140)(1).jpg (vonat, )

A 24 éves férfit egy szántóföldön találták meg a nagy erőkkel kivonult rendőrök. Beismerte tettét, de magyarázatot nem tudott adni.

Az erdőkertesi vasútállomás mögött fogták el azt a férfit, aki hétfő délután nyakon szúrt egy nőt a Budapestről Veresegyházon át Vácra tartó egyik személyvonaton – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A tettes délután fél négy körül szúrta meg többször is a 28 éves nőt, miközben a vonat Erdőkertesen állt, majd leugrott a szerelvényről és elmenekült. Áldozatát könnyebb sérülésekkel a váci kórházba szállítottak

A menekülő férfi keresésére gödöllői és a Pest megyei rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. A tanúk által adott ruha- és személyleírás alapján kora este találták meg az állomás mögötti szántóföldön a szekszárdi férfit. K. Attila beismerte tettét, de annak okára nem tudott magyarázatot adni. A férfit őrizetbe vették, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás – tette hozzá a szóvivő.

A Mávinform hétfő esti közlése szerint a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon ismét menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik