Közélet

Nyugdíj-kiegészítés: 70 éves bajai dílert kaptak el

A 70 éves bajai férfinek a fia hozta a szereket Hollandiából. A külföldön élő férfi ellen is elfogatóparancsot adtak ki.

Kábítószer eladásából egészítette ki nyugdíját egy 70 éves bajai férfi, akit a hétvégén helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói fogták el, miután tudomást szereztek az illegális üzletről.

A férfihoz tatabányai terjesztőjén keresztül jutottak el: egy közúti ellenőrzés közben bukott le. Épp Bajáról hozta az újabb szállítmányt, kocsiját az M1-es autópálya Óvárosi lehatójánál tartóztatták fel. Hatszáz gramm amfetamint találtak nála.

A rendőröknek azt mondta, hogy a Hollandiában élő magyart tavaly nyáron ismerte meg és állapodott meg vele az üzletben. A kábítószer grammját 1200 forintért vette, 1500 forintért adta tovább a tatabányai kuncsaftjainak.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a tatabányai férfit őrizetbe vették és még aznap elmentek Bajára is, ahol a 70 éves nyugdíjas lakásán, a hűtőszekrényben 16 db zacskóban mintegy 2 kilónyi amfetamint és több mint 2 millió forint készpénzt foglaltak le.

A nyugdíjas férfit is őrizetbe vették, Hollandiában élő fia ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik