Közélet

Elfogták a tömörkényi szatírt

Zárkában van az az 51 éves szegedi férfi, aki Csongrádon és Tömörkényen is kislányok sérelmére követett el bűncselekményt.

Az 51 éves gyanúsított május 3-án Csongrádon szólított meg egy iskolából hazatérő 7 éves kislányt és arról érdeklődött, hogy merre van az egyik városi intézmény. Kérte a kislányt, hogy szálljon be az autójába, és mutassa meg neki, hogy merre kell menni. A gyerek egyik felnőtt ismerőse látta, hogy mi történik, ezért azonnal szólt a kislány édesanyjának, aki utána futott az autónak. Erre a férfi lassított és kilökte a sértettet a kocsiból, aki szerencsére horzsolásokkal megúszta.

A Csongrádi Rendőrkapitányság védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt kezdett nyomozásba. Ennek során megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 51 éves szegedi lakos gyanúsítható megalapozottan, akit elő is állítottak. Közben kiderült, hogy ugyanez a férfi két héttel korábban Tömörkényen egy kilenc éves kislányt szólított meg, majd a gyerek előtt elővette a nemi szervét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik