Közélet

Stohl Andrást napok óta lehallgatja a rendőrség?

A Blikk információi szerint a rendőrök kikérik a gyanúsított híváslistáját, hogy eljussanak a kábítószer terjesztőjéhez.

A Blikk úgy értesült: a színész vizsgálati eredményei szerint kiderült, néhány órával a baleset előtt is vett magához drogot.

– Késő délután, kora este az idézésünknek megfelelően S. András megjelent a kihallgatáson. A kollégáimtól kapott információk szerint mind a baleset, mind pedig a kábítószer vonatkozásában együttműködő volt – mondta el a Blikknek Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A napilap úgy tudja, a házkutatás nem hozott eredményt, semmilyen kábítószer-maradványt nem találtak a keresőkutyák.

Elképzelhető, hogy kábítószer volt a színész-műsorvezetőnél akkor is, amikor balesetet okozott, éppen ez lehetett az oka annak, hogy a mentők és s rendőrök kiérkezésee előtt elhagyta a helyszínt.

Karászi Viktor ügyvéd szerint elképzelhető, hogy titkos nyomozással próbálják a rendőrök az ügy drogos vonalát felderíteni. Így az is elképzelhető, hogy napok óta lehallgatják a színészt.

– Ha nyílt eljárásban vizsgálódnak a rendőrök, a híváslisták és egyéb információk alapján feltérképezik Stohl András ismerőseit. Feltételezem, rekonstruálják a balesetet megelőző estét, így ellátogatnak az említett szórakozóhelyre, s feltételezhetően minden személyt a társaságból ki fognak hallgatni – nyilatkozta a védő, aki hozzátette: – Komolyabb jelentősége lehet az ügyben még a kábítószerrel való visszaélés esetében annak, ha a súlyos sérülést szerzett idős férfi akár a legcsekélyebb maradandó egészségkárosodást is elszenvedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik