Közélet

Megverték az érdi szemétszállító cég alkalmazottját

A kukást súlyos sérülésekkel kórházban ápolják, az elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette.

T. Mészáros András (Fidesz), a Pest megyei település polgármestere az MTI-nek kedden nyilatkozva elmondta, hogy Érd-Ófaluban, a József Attila utcában a szemétszállítást végző ÉRD-KOM Kft. egyik dolgozóját verték meg.

A vitát az váltotta ki, hogy az egyik kiürítésre váró kukáról hiányzott a szemétszállítási díjfizetést igazoló címke. A “szemetesek” ezért nem akarták kiüríteni a kukát, mire a házban lakó férfi először csak hangosan bizonygatta, hogy ő fizetett, majd egy üveg borral próbálta “megvesztegetni” a munkásokat, eredménytelenül – mondta a polgármester.

A szóváltást tett követte: a háborgó férfi úgy megütötte a cég dolgozóját, hogy arccsontja szilánkosra tört, s több foga kiesett – ismertette az ügy részleteit. Az elkövetőt perceken belül elfogta a rendőrség – tette hozzá.

A város vezetése nem enged az erőszaknak, nem tűri az önkényeskedést, mások terrorizálását, a közvagyon tönkretételét, ezért következetesen nyilvánosságra hoz minden kirívó esetet, bízva a közvélemény visszatartó erejében – hangsúlyozta Érd polgármestere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik