Tech

A FarmVille-ből is film készülhet?

Állítólag a Toy Story íróit próbálják arról meggyőzni, hogy a népszerű facebookos játék alapján írjanak egy filmet.

Erre maguk a szerzők – Alec Sokolow és Joel Cohen – utaltak egy az IGN-nek adott interjújukban, bár a játékot fejlesztő Zynga egyelőre nem kívánta kommentálni a lapértesülést. Az is lehet, hogy az egész projektből nem lesz semmi, hiszen a tárgyalások még zajlanak, azonban minden fantáziánk ellenére nem tudjuk elképzelni, hogy nézhetne ki egy másfél órás FarmVille mozi.

Nyilván animációról van szó, hiszen a játék is animált és az említett kollégák által megírt Toy Story is az volt; nyilván – követve a kor trendjét – három dimenziós verzió is készülne a filmből, azonban itt megáll a tudományunk. Hiszen a játék maga arról szól, hogy az ember digitális ültetvényeket gondoz. S míg ez emberek millióinak számít unaloműzőnek és jó szórakozásnak, addig ezen emberek ismerőseit idegesíti, de legalábbis hidegen hagyja a virtuális kertészkedés.

Amennyiben mégis megvalósul a film, úgy senki nem ment meg minket a CityVille, a FrontierVille és a MaffiaWars filmadaptációitól. Persze láttunk már olyan, sikeres filmet, amit számítógépes játék alapján írtak (pl. a Kaptár), és olyan is van, amire várunk (pl. a Mass Effect film), de az esetek jelentős többsége (Mortal Kombat, Super Mario Bros., Street Fighter) igen kiábrándító volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik