Tech

Profi szintre lépett a Mozi24

Az alkalmazás új és hiánypótló szolgáltatásoknak köszönhetően érdemli a „Pro” utótagot.

Az immáron 2 éves Mozi24 alkalmazás nem ismeretlen a mozikat rendszeresen látogató iPhone-tulajdonosok körében – olyannyira, hogy a mozis appek közül itthon ez a legnépszerűbb. Amíg a jó pap a tanulmányait idővel befejezi, addig a jó app megpróbál folyamatosan fejlődni.

A Mozi24 Pro számos hiánypótló funkcióval bővült: például egyetlen kattintással megnézhetjük a kiválasztott film előzetesét, de a meglévő leírások és kritikák mellé a film megtekintése után a magunk véleményét is hozzáadhatjuk egy 1-5-ig tartó skálán.

Nemcsak filmek alapján, hanem időpont-alapon vagy a kedvenc mozi kínálatából kiindulva is kereshetünk, egyetlen mozdulattal pedig máris felhívhatjuk a mozit jegyrendelésért, majd megkereshetjük térképen a pontos helyszínt, s végül a “Mozizzunk” funkcióval SMS-ben vagy a Facebook-on keresztül egyből meghívhatjuk barátainkat egy közös filmnézésre.

Ráadásul az alkalmazások azok számára is érdekes lehet, akik inkább otthon szeretnek mozizni, hiszen DVD-ajánlók, filmes hírek és már nem vetített filmek ismertetői is elérhetőek a felhasználók számára.

Az app csupán 1,59 euróért letölthető az AppStore-ból, de három szerencsés olvasónk ingyen is hozzáférhet a Techneten.

Olvasói sztorik