Gazdaság

Győzike luxusautóját is viheti a NAV

gyózike (győzike, )
gyózike (győzike, )

Ha továbbra sem fizetik ki Gáspárék fejenként tízmillió forint feletti adótartozásukat, letilthatják a jövedelmüket, elvehetik a kocsijaikat, és ingatlan-végrehajtót küldhetnek a nyakukba.

A tévés celeb Gáspár Győzőnek és feleségének, Gáspárné Balla Beátának évek óta „bérelt helyük” van a NAV szégyenlistáján. Itt pellengérezik ki azokat a magánszemélyeket, akik legalább 180 napja minimum tízmillió forintnyi adótartozást halmoztak fel. Időnként ugyan el-eltűnnek a feketelistáról, de aztán újra visszakerülnek.

Most is éppen összehoztak legalább 20 millió forintnyi adótartozást ketten. De hogy pontosan mennyit, azt az adóhatóság adótitokra hivatkozva nem árulhatta el megkeresésünkre. Tavasszal pedig több mint 22 millió forintos adócsalással vádolták őket.

Fotó: Facebook

A listáról egyébként úgy lehet a legegyszerűbben lekerülni, hogy fizet, aki tartozik. S hogy mi várhat a magánszemélyre, ha nem fizet? A jövedelemletiltás, gépjármű-lefoglalás és ingatlan-végrehajtás a leggyakrabban alkalmazott behajtási eszköz.

Vagyis ha a házaspár nem fizet, annak áldozatául eshet a sajtóban gyakran témaként szereplő aktuális luxusautó, a ház és a gázsi is. Győzike a Facebookon nemrégiben egy BMW kabrióval pózolt, de a posztból az nem derült ki, hogy sajátja-e az autó…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik