Üzleti tippek

Váltsa valóra ötletét! Még pályázhat az InnoMax Díjra

Az Invitech meghosszabbította a jelentkezési határidőt 2020. január 30-ig.

Az infokommunikációs megoldásszállító vállalat továbbra is várja az innovációra és digitalizációra nyitott nonprofit szervezetek projektötleteit. Már szép számmal érkeztek pályamunkák, de nem késő még most sem beadni a jelentkezést.

Négy témakörben lehet ezúttal is pályázni: esélyegyenlőség, fenntarthatóság, egészségügy és oktatás. Részletek az invitech.hu/innomax oldalon!

Az Invitech a szakmai segítségnyújtás mellett jelentős összegű anyagi támogatásban is részesíti a legjobb pályamunkákat. A nyertes projektötletek 500.000 forintos díjazásban részesülnek.

A tavalyi InnoMax-pályázaton a nyertesek között volt egy animációs lézerprojektor terve, egy kórházi szolgáltatásokat értékelő online felület, egy egészséges, környezettudatos táplálkozást támogató alkalmazás, valamint a társadalmi szolidaritás eszméjét népszerűsítő online játék és egy hátrányos helyzetű emberek integrációját segítő vendéglátóhely is.

Ha nonprofit szervezetként infokommunikációs fejlesztéséhez forrásra van szüksége, akkor jelentkezzen az InnoMax Díjra!

A hagyományoknak megfelelően ismét neves szakemberekből álló zsűri választja majd ki az elismerésre leginkább érdemes négy pályaművet, de ez alkalommal is lesz közönségszavazás az új elemként meghirdetett Innomax Dolgozói Díj mellett.

Ilyen izgalmas is lehet a fizika óra – Lézerbarlangban tanulnak a diákok
A tudományos játszótér segít abban, hogy a fiatalok nyissanak a „nem szeretett” fizika felé.

A pályáztatási folyamat lebonyolításában most is közreműködik az Effekteam Egyesület (korábbi nevén Magyar Adományozói Fórum). A 2006 óta működő szervezet azzal a céllal jött létre, hogy inspirálja és támogassa az üzleti és nonprofit szektor felelős szereplőit a hatékony környezeti és társadalmi célú befektetésekre.

Kiemelt fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik