Üzleti tippek
Businessman composing a successful financial chart with arrow going up, he is using green paper cuts, eco business and financial success concept

Átadták a Magyar Kereskedelemért Nagydíjakat

Szponzorált tartalom
Szponzorált tartalom

2018. 11. 07. 19:02

A díjazottak között szerepel Horváth Dominik, az Invitech Megoldások Zrt. ügyfélmenedzsere is.
Korábban a témában:

Erős vállalkozásokra, stabil munkahelyekre és növekvő bérekre van szükség ahhoz, hogy Magyarország 2030-ra Európa legélhetőbb öt országa közé kerüljön – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fenntarthatóságért felelős államtitkára az Európai Kereskedelem Napja ünnepségen.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) rendezvényén Weingartner Balázs kiemelte: a kormány legfontosabb céljai között szerepel a kereskedelem élénkítése. A jelentős béremelkedés folyamatosan növeli a háztartások jövedelmét, aminek révén dinamikusan bővül a fogyasztás.

Az államtitkár hozzátette: fontos, hogy a cégek fejlődésük során szem előtt tartsák a fenntarthatóságot, illetve az okoseszközöket és -megoldásokat is minél nagyobb arányban építsék be a mindennapjaikba.

Image of two young businessmen using touchpad at meeting
Ismét Invitech-es vezető végzett az élbolyban
Marton László nyolcadik helyezett lett az IT Business TOP 25 listáján.

Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke a kereskedelem társadalomban, gazdaságban betöltött szerepét hangsúlyozta. Kiemelte, hogy a szektor az egyik legnagyobb adófizető, és jelentős foglalkoztató.

A VOSZ kereskedelmi tagozatának elnöke szerint az ágazatra mindenképpen figyelni kell, hiszen az Európai Unióban mintegy 5,4 millió kereskedelmi vállalkozás működik, amelyek megközelítően 30 millió embert foglalkoztatnak. Magyarországon 183 ezer regisztrált kereskedelmi cég található, a munkaigényes ágazat 550 ezer főt foglalkoztat. Krisán László arra is kitért, hogy a növekvő bérek ellenére is egyre nehezebb munkaerőt találni, az üres álláshelyek száma 20 ezerre tehető.

A legjobb „frontvonalban” dolgozókat díjazták

A Magyar Kereskedelemért Nagydíjat hagyományosan az Európai Kereskedelem Napja rendezvényén adják át. Az elismerést olyan, a kereskedelmi „frontvonalban” dolgozó munkatársak vehetik át, akik kiemelkedő szakmai tudásuk és ügyfélorientált szemléletük révén jelentősen hozzájárulnak az adott vállalat eredményeihez és az ügyfeleik elégedettségéhez.

A nagydíjban idén tízen részesültek, köztük az Invitech Megoldások Zrt. szenior ügyfélmenedzsere. Horváth Dominik 2014-ben kezdte pályafutását az Invitech jogelődjénél regionális ügyfélmenedzserként. 2017 óta iparági szakmai vezetőként felel az építőipari szektorért, feladata az ágazatra szabott új generációs, innovatív iparági megoldások megalkotása és széles körű piaci bevezetése.

Szakmai meggyőződése, hogy az ügyfelek magas szintű kiszolgálása csak akkor lehetséges, ha ismerjük az adott szektort, ismerjük céljaikat és igényeiket. Ezért kezdettől fogva a legfontosabb feladatának tekintette egy építőipari divízió létrehozását az infokommunikációs vállalaton belül. A divízióban rendelkezésre áll minden szakmai és iparág-specifikus ismeret ahhoz, hogy a szektor egyedi igényeire tudjon fókuszálni az Invitech szolgáltatásaival.

(Forrás: MTI / Invitech, kiemelt fotó: Thinkstock)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

AACHEN, GERMANY - JANUARY 22: German Chancellor Angela Merkel and French President Emmanuel Macron sign the Aachen Treaty on January 22, 2019 in Aachen, Germany. The treaty is meant to deepen cooperation between the countries as a means to also strengthen the European Union. It comes 56 years to the day after then German Chancellor Konrad Adenauer und French President Charles de Gaulle signed the Elysee Treaty, or Joint Declaration of Franco-German Friendship. (Photo by Sascha Schuermann/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.