Üzleti tippek

Üzleti és nonprofit fejlesztéseket díjaz az Invitech Solutions

Az info- és telekommunikációs vállalat ismét meghirdette az InnoMax innovációs pályázatot.  

Az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton Business, valamint a Nonprofit és civil kategóriákban lehet indulni. Az infokommunikációs megoldásszállító cég szemlélete a pályázatban is visszaköszön, hiszen céljuk, hogy az itthon kitalált ötleteket lehetőség szerint, minél nagyobb arányban sikerüljön itthon megvalósítani.

A Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várják, amelyek felhasználása nemcsak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat.

A cégek mellett a különböző intézmények pályázatait is szívesen fogadja a neves szakemberekből álló zsűri, akiknek listáját év végéig hozzák nyilvánosságra. A Business kategóriában mérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás vagy intézmény elindulhat.

A Nonprofit és civil kategóriában pedig olyan projekteket várnak, amelyek élhetőbbé tehetik környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről. Erre a pályázatra értelemszerűen a civil és nonprofit szervezetek nevezéseit várják – szintén mérettől függetlenül.

Ismét együttműködnek a Magyar Adományozói Fórummal

Ennek a kategóriának a pályáztatását idén is a hazai üzleti világ és a civil szféra közötti híd szerepét betöltő Magyar Adományozói Fórum (MAF) partneri együttműködésével bonyolítja le az Invitech Solutions.

Javorniczky Áron

„Ahhoz, hogy egy ötletből valódi, kézzelfogható szolgáltatás vagy termék legyen, rengeteg erőforrásra van szükség, és ez utóbbi nem mindenütt áll rendelkezésre ott, ahol egyébként valakinek eszébe jutott valami nagyon jó. Az Invitech InnoMax Díj itt találta meg a helyét, az innováció támogatójaként kívánja segíteni a legkülönfélébb infokommunikációs megoldások elterjedését.

Fontos, hogy a lehetőségekhez mérten, minél inkább csökkenjen a digitális távolság a gazdasági élet szereplői és a civil világ között, és mindkét terület esetében lényeges, hogy amit tesznek, az a közjót szolgálja. Mi ebben vagyunk partnerek, ezért várjuk és támogatjuk a jobbnál jobb ötleteket” – összegezte Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettes, az Invitech InnoMax Díj zsűrielnöke.

A két kategória kiírása a társaság honlapjáról és blogjáról is letölthető, utóbbin egyébként számos más, a pályázathoz is hasznos szakmai anyag tekinthető meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik