Üzleti tippek

InnoMax Díj: ismét keresik a legjobb fejlesztéseket

A hazai vállalatok és szervezetek innovációs törekvéseikhez kaphatnak támogatást.

Az Invitech Solutions október elején ismét meghirdette az egyik legnépszerűbb hazai innovációs seregszemlét. Az Invitech InnoMax Díj célja, hogy komoly, érdemi támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyekkel jobbá tehetjük életünket, mindennapjainkat. Az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton, két – a Business, valamint a Nonprofit és civil – kategóriában lehet indulni. A meghosszabbított nevezési határidő: 2017. november 24.

A 2009-ben útjára indított díjnak köszönhetően számos ötlet valósulhatott már meg a gazdasági és a civil szektor legkülönbözőbb területein. Kapott már elismerést lakóházak felhőalapú energiafelügyeleti rendszere, közösségi bűnmegelőzési program, az orvos-beteg kommunikációt segítő, mesterséges intelligencia alapú chat-alkalmazás, és olyan nemes célok megvalósulását is segíthette már a pályázat, mint a kamaszok lelki elsősegély-szolgálata vagy az elveszett gyerekek felkutatása.

A tavalyi évben 160 nevezés érkezett, és volt pályázó, aki 2 millió forint összegű támogatást kapott a fejlesztéseihez. Az Invitech Solutions a pénzügyi támogatás mellett, a szakmai konzultáció lehetőségét is felajánlja a nyerteseknek.

Javorniczky Áron

„Cégünk fontosnak tartja, hogy a korszerű infokommunikációs megoldások évről évre, egyre szélesebb kör számára váljanak elérhetővé. Mindemellett pedig azt is ösztönözni kívánjuk, hogy azok a fejlesztési lehetőségek, amelyek az üzleti világban is komoly előrelépést tesznek lehetővé, olyan szervezetekhez is eljussanak, akik egy-egy közösség számára szeretnének valamit jobbá, könnyebbé tenni, nem is feltétlenül csak profitorientált módon” – fogalmazott Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettes, az Invitech InnoMax Díj zsűrielnöke.

Az Invitech Solutions informatikai és telekommunikációs szolgáltató. Az Invitel Csoporthoz tartozó társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik