Üzleti tippek

Érden van szépségszalonja? Van egy rossz hírünk: kopogtathat a NAV

Szemöldökszedés (szemöldök, kozmetika, szépségápolás, )
Szemöldökszedés (szemöldök, kozmetika, szépségápolás, )

Érdemes időről időre átböngészni a NAV adótraffipaxát, ha tudni akarják a vállalkozások, hol és mit ellenőriz tutira aznap, vagy azon a héten a NAV.

Baranya megyében például mostanában a nagybani piaci árusokon tartják rajta a szemüket, a héten pedig Siklóson, Mohácson, Sellyén, Vásárosdombón, Mágocson és Komlón ellenőriznek. Békés megyében Orosházán, Gyulán, Eleken és Békéscsabán vizsgálnak italboltokat, vendéglátó és élelmiszerüzleteket, de a piaci kiskereskedelmi tevékenységet és alkalmi árusítást végzők is számíthatnak ellenőrzésekre, borsodban pedig a szeszfőzdék lesznek műsoron.

Hajdú-Biharban hétfőn a nagyhegyesi és balmazújvárosi vállalkozásoknál bukkanhatnak fel a revizorok, a kereskedőknél nézik pl. majd a nyugtaadást, a foglalkoztatást, az áruk eredetét, és hasonlóra számíthatnak a Heves megyei Gyöngyös és Adács valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászberény kereskedői is.

Pest megyében pedig májusban kiemelten ellenőrzik a fodrászati, szépségápolási és egészség megőrző tevékenységet végző vállalkozásokat. A múlt héten, a héten és a következő héten Érden gyűjtenek adatokat, és lesznek forgalom-megfigyeléses ellenőrzések is.

A többi ellenőrzési helyszínhez és időponthoz kattintson!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik