Üzleti tippek
businessman hand using tablet computer and server room

Fókuszban a háttér – A nagykereskedelemben is előrelép az Invitech

24.hu
24.hu

2016. 08. 26. 16:15

Az Invitel-csoport nyár elején jelentette be, hogy a piaci kihívásokra válaszként Invitech Solutions márkanév alatt önálló társaságba szervezi a vállalati és nagykereskedelmi üzletágat.
Korábban a témában:

„Viharos gyorsasággal fejlődik az infokommunikációs piac, és a mindennapi életünkben magánemberként tapasztalt változások az üzleti távközlésben és informatikában is egyre markánsabban jelentkeznek. A cégcsoport másfél éve elkezdett, a változó ügyféligényekre fókuszáló átalakítási folyamata mostanra ért abba a szakaszba, hogy immár a csoport egészének szervezetét is az ügyfelek elvárásai alapján optimalizáljuk – mondta az InfoRádiónak adott interjújában Barta Attila, az Invitech Solutions nagykereskedelmi igazgatója.

A tele- és infokommunikációs szektorban a nagykereskedelem a hírközlési és távközlési cégeknek nyújtott szolgáltatásokat foglalja magában.

Barta Attila

„A távközlési piac nagykereskedelmi szegmense, ahol a többi telekommunikációs szolgáltatóval tartjuk az üzleti kapcsolatot, az egyik legérzékenyebb területe iparágunknak. Gondoljunk csak a robbanásszerűen növekvő adatforgalomra, egyes becslések szerint a régió IP-alapú adatforgalma a következő négy év alatt négyszeresére, mobil adatforgalma kilencszeresére nő. De itt csapódik le részben az óriási mennyiségű adatok tárolásának kérdése is. Ezek a változások új igényeket generálnak a nagykereskedelmi ügyfeleinknél is, nem véletlen tehát, hogy a szervezeti átalakulással egy időben a nagykereskedelmi terület is előrelép az ügyfélfókuszú működés terén” – fejtette ki a szakember.

A változás leegyszerűsítve azt jelenti, hogy az egész cégcsoporthoz hasonlóan a nagykereskedelmet is mindinkább áthatja a szegmensalapú működés. Ennek része, hogy szegmensvezetőket neveztek ki, akik az adott területért teljes mértékben felelnek, ezáltal a három legfontosabb ügyfélkör szereplőinek mindegyike mostantól teljesen egyedi kiszolgálást fog tapasztalni.

„Fontos partneri körünket képezik a hazai mobilszolgáltatók, hiszen az Invitech távközlési gerinchálózata megkerülhetetlen infrastruktúrát képez számukra. Másik fontos partneri körünkbe tartoznak a vezetékes szolgáltatók, a harmadik fő ügyfélkört pedig az ország legkülönbözőbb részein működő kábeltelevíziós társaságok jelentik. Mostantól ez az összességében közel 250 partnerünk magasabb minőségű, egyedi igényeikre még inkább nyitott kiszolgálást fog tapasztalni” – összegezte Barta Attila.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.