Üzleti tippek

Április végéig lehet pályázni az Invitel InnoMax Díjra

Csaknem egy hónappal meghosszabbítja innovációs pályázatának határidejét az Invitel.

Több pályázó – elsősorban civilszervezet és iskola – kérésének eleget téve az info- és telekommunikációs vállalat meghosszabbította az eredetileg március 31-ére kitűzött jelentkezési határidőt. Így a 2015-ös InnoMax Business, Hűség, Nonprofit, InnoApps és InnoSchool Díjakra egészen április 26-ig lehet jelentkezni innovatív kezdeményezésekkel, illetve megvalósult fejlesztésekkel. Sőt, az Invitel Facebook oldalán zajló közönségszavazás az InnoMax Nonprofit és InnoApps Szórakozz! kategóriákban egészen az ünnepélyes díjátadó gáláig tart majd, ahol a szavazást a helyszínen élőben zárja le a zsűri.

Pályázzon Ön is!

  • Az ünnepélyes díjkiosztó gálát 2015. május 14-én tartják. A pályázati jelentkezéssel kapcsolatos információkért kattintson ide!

Változatos témák és érdekes ötletek jöttek már eddig is

Az eddig beérkezett pályázatokból jól látszik, hogy a hazai innovációs szellem az üzleti- és civil szféra legkülönbözőbb területein megmutatkozik.

A mostanáig regisztrált vállalati pályamunkák között például találunk egészségügyi-, környezetvédelmi, illetve logisztikai témájú fejlesztési terveket is, míg a nonprofit szervezetek projektötletei a pozitív lelki beállítottság fontosságának hangsúlyozásától egészen az állatok megfelelő gondozásáig terjednek.

InnoSchool – informatikai eszközöket is választhat a nyertes iskola

A hazai általános- és középiskolák sokaságát mozgatta meg az idei évben életre hívott új InnoSchool kategória. Az eddig beérkezett pályamunkák az iskolai közösségek egészen nagyfokú kreativitásáról tanúskodnak. „A jövő iskolája!” mottóval indult pályázat nyertes intézményei közösségi tereikhez térítésmentes WiFi-lefedést vagy akár ezzel egyenértékű informatikai eszközöket is választhatnak az Inviteltől.

„Több pályázó intézmény is jelezte felénk, hogy számukra a legnagyobb segítséget az jelenti, ha az igényeikre szabott infokommunikációs megoldásokkal tudják bővíteni az oktatás eszköztárát. Mivel a célunk az, hogy a fiatalabb generáció is minél előbb megismerhesse a technológiában rejlő számtalan lehetőséget, úgy határoztunk, hogy a nyertesre bízzuk a választást. Így biztosak lehetünk abban, hogy a díjjal a fiatalok igényeinek leginkább megfelelő támogatást nyújthatjuk” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

InnoApps: a jövő fiatal fejlesztői idén sem tétlenkednek

Fejlesztéseik például segíthetnek a baráti társaság számára legmegfelelőbb szórakozóhely megtalálásában, vagy akár azt is kipróbálhatja virtuálisan, hogy milyen egy felderítő repülőgép vezetése, de az anatómiai ismereteit is bővítheti az ötletes applikációk egyikével. A benyújtott pályázatok által felölelt szakterületek száma napról-napra csak nő. További információkat a pályázatról itt olvashat.

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.