Üzleti tippek

Milliós nyeremények az Invitel pályázatán

Idén már bármely hazai cég részt vehet az Invitel InnoMax-versenyen, de az általános és középiskolás diákoknak, tanároknak, a 30 év alatti fejlesztőknek, valamint a nonprofit szervezeteknek is érdemes végigböngészniük a pályázati kiírást. Kigyűjtöttük a legfontosabb információkat.

InnoMax Business – cégeknek

Kik pályázhatnak? Az 5-19 fős, a 20-69 fős és a 70 fő feletti hazai gazdasági társaságok projektötleteit várják. A díjazottak Invitel-szolgáltatásokat nyerhetnek: cégmérettől függően 500 ezer, 1 millió, illetve 2 millió forint értékben. A tavalyi évhez hasonlóan a díj mellett értékes médiamegjelenésekkel is gazdagodnak a nyertesek.

InnoMax Hűség – Invitel-ügyfeleknek

Az info- és telekommunikációs vállalat továbbra is díjazza az ügyfelei hűségét, így számukra megalapították az InnoMax Hűség Díjat. Erre a pályázatra a cégek és intézmények továbbra is megvalósult projektekkel pályázhatnak – méretüktől függetlenül.

Új kategória! InnoSchool – általános és középiskoláknak

„A jövő iskolája!” mottóval induló kategória célja, hogy olyan kreatív pályaművek megszületését segítse elő, amelyek az infokommunikáció oktatásban, a tudás megszerzésében betöltött jövőbeni szerepét járják körbe. A nyertes intézmények közösségi tereikhez térítésmentes wifi-lefedést vagy ezzel egyenértékű infokommunikációs eszközt, illetve szolgáltatást nyerhetnek. Az InnoSchool pályázatra nem konkrét fejlesztéseket, hanem kreatív elképzeléseket, ötleteket várnak.

InnoApps – fiatal fejlesztőknek

Ebben a kategóriában a 30 év alatti fiatalok pályázhatnak. A korábbi évekhez hasonlóan továbbra is csak már megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel lehet nevezni. A munkához, tanuláshoz kötődő alkalmazásokkal a Ne Szórakozz!, míg a játékos fejlesztésekkel a Szórakozz! kategóriában indulhatnak a jelentkezők.

InnoMax Nonprofit – civilszervezeteknek

A civilszervezetek, alapítványok, egyesületek felbecsülhetetlen munkát végeznek, a jelenlegi gazdasági környezetben azonban egyre nehezebben találnak támogatókra. Ezért az Invitel a tavalyi évben számukra külön kategóriát indított. A pályázók projektötletekkel jelentkezhetnek, amelyek megvalósítását az Invitel szolgáltatások és szakmai tanácsadás formájában támogatja. A nyertes szervezetek a vállalat szolgáltatásai közül 500 000 forint értékben használhatják fel azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van a projektötlet megvalósításához.

A pályázati kiírás további részleteiért kattintson ide!

Olvassa el a tavalyi nyertesekkel készült cikkeinket is!

InnoMax-díjas fejlesztés segíthet az eltűnt gyerekek keresésében

Ingyenes érettségi előkészítők: közönségdíjas lett a Studium Generale

A tavalyi InnoMax díjátadó gáláról és a nyertesekről itt nézheti meg a videót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik