Üzleti tippek

Újabb üzleti lehetőségeket keres? Utazzon Pozsonyba

FN24
FN24

2014. 11. 12. 20:43

A V4 Going Global nemzetközi konferencián a japán, moldáv, grúz és az albán piacokban rejlő lehetőségeket mutatják be. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek határideje: november 17.

Korábban a témában:

A konferenciát november 19-én rendezik meg Pozsonyban. A visegrádi országok (V4) mikro-, kis- és közepes vállalkozásai számára egyre több lehetőség nyílik nemzetközi együttműködések kialakítására, amelynek köszönhetően jó eséllyel léphetnek ki a világpiaci színtérre is. A rendezvény célja, hogy találkozási pontot biztosítson olyan üzletembereknek, szakértőknek, akik már rendelkeznek üzleti tapasztalattal az említett piacokon és azoknak is, akik érdeklődnek a külföldi befektetések iránt.

Meghívott előadók

JETRO – Japán Külkereskedelmi Szervezet, MIEPO – Moldáv Befektetési és Exportfejlesztési Szervezet, ODIMM – Szervezet a KKV Szektor Fejlesztéséért, European Business and Innovation Network – Üzleti és innovációs Központok Hálózata, Enterprise Europe Network – kereskedelemfejlesztési szervezetek hálózata

A konferencián a vállalkozói szférán kívül technológiai központok, kutatóintézetek, szakmai szövetségek, akadémiák is jelen lesznek, így lehetőség nyílik kapcsolatépítésre a kkv-szektor képviselőivel és a kereskedelemfejlesztési szervezetekkel. A résztvevők megismerhetik a külpiacra lépést támogató eszközöket, tapasztalatot cserélhetnek. A szervezők további célja, hogy kialakítsanak egy informális platformot, amely támogatja a V4-országokban működő kkv-k nemzetközi piacra lépését.

A magyar Tenderauditor Kft. a Szlovák Kereskedelmi Ügynökséggel, a szlovák Külügyi és Európai Kapcsolatok Minisztériumával, a cseh ASCR Technológia Központtal és a lengyel Krakkói Technológia Parkkal közösen szervezi meg a konferenciát.

Helyszín: Szlovák Köztársaság Külügyi és Európai Kapcsolatok Minisztérium konferenciaterem (833 36 Pozsony, Hlboká cesta 2.)

Időpont: 2014. november 19. (szerda) 9:00-15:00

A rendezvény munkanyelve angol, a részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.