Üzleti tippek

Segítség a tudatosabb energiafogyasztáshoz

Kibővítette az ELMŰ az Energia Pont elnevezésű bemutatótermét és tanácsadó irodáját.

A megújult Energia Pont fontos eleme a cég kiemelt feladatának, miszerint vezető szerepet vállaljon a jövő energetikai megoldásainak hazai meghonosításában és egy fenntartható, zöldebb jövő megteremtésében.

Az ELMŰ Váci úti székházának földszintjén 2010-ben kezdte meg működését a bemutatóterem és tanácsadó iroda. A korábbi terem azonban szűknek bizonyult, így a vállalat vezetése úgy döntött, hogy megnöveli az Energia Pont területét. A kibővített helyszínen iskolai osztályokat is tudnak fogadni, valamint úgynevezett Energia Estek tartására is van lehetőség, ahol akár az ELMŰ munkatársa, akár egy vendégelőadó egyszerre húsz-harminc főnek is bemutathatja a különböző spórolási lehetőségeket.

Dr. Kövesdi Zoltán, az ELMŰ Nyrt. igazgatósági tagja az október 10-ei nyitóünnepségen elmondta: az Energia Pont felújítására fordított összeg töredéke annak, amit a vállalat a tudatos energiafogyasztáshoz kapcsolódó marketingre szán.

„A célunk, hogy a megnövelt alapterületű, frissített tematikával és interaktívabb installációkkal felszerelt Energia Pontban a fogyasztók még inkább informálódni tudjanak a jövő energetikai megoldásairól” – tette hozzá dr. Kövesdi Zoltán.

A megújult bemutatóterem szorosan kapcsolódik a Fóton október elején átadott Élhető Jövő Parkhoz, ahol a fenntartható energiaszolgáltatást a gyakorlatban is be tudják mutatni. Ennek a parknak a kicsinyített mása az Energia Pontban is megtalálható.

Olvassa el cikkünk folytatását is! Okos otthon, okos iroda – Így is csökkentheti a kiadásait

Ajánlott videó

Olvasói sztorik