Üzleti tippek

XX. Magyar Innovációs Nagydíj

Tamásné Szabó Zsuzsanna
Tamásné Szabó Zsuzsanna

újságíró. 2012. 02. 14. 11:43

31 pályázat érkezett az Innovációs Nagydíjra, s március végén lesz az ünnepélyes díjátadó.

Korábban a témában:

A 2011. évi Magyar Innovációs Nagydíjat az a Magyarországon bejegyzett vállalat, ill. társaság kapja, amely az adott év legnagyobb jelentőségű, nagy hasznot hozó innovációját valósította meg. A jelentkezés február 8-án zárult le, 31-en pályáztak.

Az Innovációs Nagydíjat (bronz kisplasztika és pénzjutalom) évente egyszer adják ki, s az elmúlt időszakban a gazdasági élet egyik legjelentősebb elismerésévé vált. A nagy nyilvánosság mellett bonyolított díjátadásnak méltó rangot adott kezdettől fogva az is, hogy az egyes szakminisztériumok is alapítottak innovációs díjakat, amelyek átadása szintén a program keretében történik – írja közleményében a Magyar Innovációs Szövetség.

A zsűri március legelején ül majd össze, hogy döntsön. A bírálóbizottság elnöke a nemzetgazdasági miniszter. Az értékelés fő szempontjai, hogy mennyire újszerű és társadalmilag mennyire hasznos a fejlesztés, s hogy segítségével 2011-ben elértek-e többlet eredményt, árbevételt és más műszaki, gazdasági előnyöket.

Az ünnepélyes díjátadás március legvégén lesz az Országházban. A díjátadáson további hét innovációs díjat adnak át az illetékes miniszterek, illetve intézményvezetők. Az ünnepségen előzetes regisztrációt követően meghívóval lehet részt venni.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.