Üzleti tippek

Consolidated Communications Corporation plc (3C plc) bejelentette nagykereskedelmi divíziója teljes megújítását

Új munkatársak az angol és orosz tagvállalatoknál

Az angliai központú Consolidated Communications Corporation („3C plc"), amely orosz és közép-európai telekommunikációs és Internet szolgáltató vállalat bejelentette

A 34 éves Jonathan Ousey-t a vállat nagykereskedelmi igazgatójává nevezték ki, és munkahelye a 3C londoni irodájában lesz. Ousey 12 éves tapasztalattal rendelkezik, előző munkahelye a Interoute Communications Ltd and Cable and Wireless- nél volt.
Anna Selezneva (40) a 3C oroszországi nagykereskedelmi üzletágának vezetését veszi át.
Selezneva előzőleg a Teleglobe-nál, az AT&T-nél ésa Telia-nál szerzett tapasztalatot.

A 3C-nél most került sor a Prime Carrier nevű piacvezető szoftverfejlesztő cég (carrier to carrier és végfelhasználói telekommunikációs megoldások) telekommunikációs nagykereskedők részére fejlesztett MOST elnevezésű előhívókód és díjkezelő szoftverének telepítésére. Az új szoftverrendszer gyors adatkezelési tulajdonságai a szolgáltatást jóval hatékonyabbá teszik.

Graham Pollard a cégcsoport ügyvezetője kifejtette: “Ezúton is szeretném kifejezni, mennyire örülök, hogy két ilyen tapasztalt szakembert nyerhettem meg telekommunikációs nagykereskedelmi üzletágunk vezetéséhez. Munkájuk nagyon fontos szerepet tölt majd be cégünk életében: A prime Carrier szoftver lehetőségeinek hatékony kihasználásával üzletágunk bevételeinek növekedésére számítok.”

A 3C Kft.ről:
A telekommunikáció és internetszolgáltatás területén tevékenykedő 3C legfőbb célja a közép-európai országok belföldi és nemzetközi vállalati ügyfeleinek minőségi kiszolgálása, különös tekintettel a magyar és orosz piacokra. A cégcsoport leányvállalatai Moszkvában, Szentpétervárott, Budapesten, Londonban és New Yorkban működnek. A cégcsoport meglévő szolgáltatásai folyamatos továbbfejlesztése mellett olyan új megoldásokat is nyújt, mint a vezeték nélküli technológiák, VOIP, illetve IP Centrex megoldások, melyeket elsősorban a kis- és középvállalkozói kör, valamint nagyvállalati ügyfelek számára kínál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik