Pénzügy

Vásárlással is kereshet 20-40 ezer forintot

Bankkartya(210x140).jpg (kártya, bankkártya, )
Bankkartya(210x140).jpg (kártya, bankkártya, )

A titok nyitja az olyan hitelkártya, amire nemcsak 1-2 százalék jár vissza a költések után, hanem ennél több.

A közhiedelemmel ellentétben a legjobb hitelkártyákkal nem kell százezreket elköltenünk ahhoz, hogy több tízezer forint pénzvisszatérítést kapjunk bankunktól – írja a Bankmonitor.hu. Ehhez persze nem hátrány, ha egy olyan hitelkártyánk van, amelyiknél az általános 1-2 százaléknál több jár vissza vásárlásainkból. Összeszedtek néhány igazán vonzó ajánlatot, amivel könnyen kereshetünk évi 20-40 ezer Ft-ot.

Top 3

Három hitelkártyát emeltek ki a sorból. Az elsőnél (raiffeisenes) havi 135 ezer forintos költés mellett évi 40 ezer forintot juttathat vissza a bank nekünk, ha mindig figyelembe vesszük az éppen aktuális kiemelt kategóriákat is.

A második legkedvezőbb ajánlatnál (erstés) ugyanennyi havi hitelkártyás vásárlás mellett kicsivel kevesebbet, évi 37800 forintot takaríthatunk meg. Ennél a kártyánál van két korlát is, amiket érdemes figyelembe venni.

A harmadiknál (citis) nincs a pénzvisszatérítésnek felső korlátja. Ha szintén havi 135 ezer forintért vásárolunk a kártyával, akkor az első évben legalább 21 300 forint jóváírást kaphatunk. Ha többet költünk, akkor többet. A legalább azt jelenti, hogy feljebb is tornázható az összeg, ha a bank partnerüzleteiben vásárol a kártyatulajdonos.

Ha részletesebben is kíváncsi, kattintson!

Hogy ne csalódjunk

A Bankmonitor szerint tehát egyáltalán nem kell horror összegeket költenünk hitelkártyánkkal, hogy pénzt keressünk vele. Persze jogosan merül fel a költségek kérdése is. Ezzel kapcsolatban megnyugtathatnak mindenkit, hogy aktív kártyahasználat mellett a hitelkártyák zöménél, a költségek többszöröse térül meg. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy körültekintően bánjunk vele. Anélkül, hogy ismernénk a hitelkártya működését, ne kísérletezzünk, mert könnyen fájó emlékeket szerezhetünk – figyelmeztetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik