Pénzügy
útdíj (útdíj)

Útdíj: jó vagy nem jó?

Benke Ágnes
Benke Ágnes

szerkesztő. 2015. 01. 02. 11:39

Csütörtök óta lehet (és rengeteg autósnak kell is) vásárolni megyei matricát. Önöket kérdezzük: jól jártak vagy sem az új rendszerrel?

Az újév első napjától a megszokott időalapú matricák mellett (10 napos, havi, éves) az új, megyeiek is megvehetőek; az autósok egyéni kalkulációik alapján mérhetik fel, hogy maradnak a számukra bevált szolgáltatásoknál, vagy élnek az új lehetőséggel. A korábbiak mellett a megyei matrica 2015. január elsejétől 1500 értékesítési ponton válik elérhetővé, ezek listája 2014. december 31-től megtalálható a nemzetiutdij.hu weboldalon. Február elsejétől minden korábbi értékesítési ponton meg lehet majd vásárolni az új matricákat.

Mint ahogy arról beszámoltunk, döcögve indult az új útdíjrendszer: az év első napján nem vizsgázott jelesre a Nemzeti Útfejlesztési Szolgáltató Zrt. honlapja, ahol a megyei matricát lehet megvásárolni. Mint ahogy azt csütörtökön megírtuk, több felháborodott matricavásárló jelezte az év első napján, hogy sikertelenül próbálkozott a vásárlással. Úgy tűnik, hogy a rendszer nem bírta a rohamot.

 Márpedig ha autózni szeretne, szinte biztos, hogy matricát kell váltania. Mi most Önöket kérdezzük: jól vagy rosszul jártak az új rendszerrel? Szavazzanak!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.