Belföld

Útdíj: Nem bírta az ostromot az oldal

matricavasarlasi-problema(650x433).jpg (matrica, útdíj)
matricavasarlasi-problema(650x433).jpg (matrica, útdíj)

Arra kérik a matricavásárlókat, hogyha tehetik, inkább halasszák el a vásárlást, miközben leszögezik, hogy stabilan működik a rendszer.

Több felháborodott matricavásárló jelezte az év első napján, hogy sikertelenül próbálkozott a vásárlással, úgy tűnik, hogy a rendszer nem bírta a rohamot. Többen panaszkodtak arra, hogy többszöri próbálkozás után sem sikerült megváltaniuk a matricát, különböző hibaüzenetekről készített képpel bizonyítva a problémát.

 

A megváltoztatott útdíjrendszer és a 2015-ös év első napján nem vizsgázott jelesre az oldal, és ezt az üzemeltetők is elismerik. Igaz meglehetősen felemásan fogalmazva.

Az oldalra látogatókat ugyanis az alábbi felirat fogadja: „Figyelem: Az elektronikus értékesítési rendszer (ematrica.autopalya.hu) stabilan működik, azonban a hirtelen megnövekedett látogatószám miatt egy-egy művelet hosszabb időt vehet igénybe, ezért megértésüket és türelmüket kérjük. Amennyiben halasztani tudja vásárlási szándékát, akkor kérjük a műveletet egy későbbi időpontban próbálja meg ismét.

Valahogy az épp ma 72 éve elhunyt Rejtő Jenőnek a Vesztegzár a Grand Hotelbencímű regényének az alábbi mondata jutott az eszünkbe az ügy kapcsán: amikor egy hivatalos személyiség azt kiáltja, hogy “mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!” – nyomban kitör a pánik.

Amennyiben akár pozitív akár negatív tapasztalata van a vásárlásról, kérjük, írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik