Pénzügy

Teljes áron blokkolták a Mol-kúton az akciós elemet

A budaörsi benzinkúton kissé becsapva, és nagyon leforrázva érezte magát olvasónk, amikor a kosárba tett, leakciózott Energizer elemmel sorra került a pénztárnál.

A Mol budaörsi benzinkútján is nagy felületen hirdetették az akciós Energizer elemet, 1499 forintért, ráadásul 16 db AA-s, vagy AAA-s elem került ennyibe. Ezért olvasónk már tankolás közben eldöntötte, hogy vásárol belőle két pakkot is. Aztán a pénztárnál jött a meglepetés: 1590 forintot blokkoltak az akciós termékért.

Elnézést azt nem kért a pénztáros

Ez nagyon nem tetszett a férfinek, és szóvá is tette a pénztárosnak, miért adják drágábban az elemet, mint amennyiért hirdetik. Legnagyobb elképedésére azt a választ kapta, hogy ha nem tetszik neki az ár, nem kell megvennie a terméket. Nem ilyen válaszra számított. Aztán a pénztáros még azzal is visszavágott, hogy egyébként sem érti, mit problémáznak 100 forinton… Leforrázva érezte magát. Nyoma nem volt elnézést kérésnek, vagy bármi hasonlónak.

Végül olvasónk mégis vásárolt, és a blokkot is beküldte nekünk, amin világosan látszik az 1590 forintos egységár.

 

A Mol honlapján is szerepelt egyébként az akciós elem, ott is 1499 forintért, is nem volt kiírva olyan információ, ami arra utalt volna, hogy csak bizonyos kutakon kerül ennyibe az akciós termék.

Hibás számítógépes beállítás miatt volt

Kíváncsiak voltunk, mi az oka, hogy többet kellett fizetni, mint amennyiért hirdetik a terméket. A Mol válaszában azt írta, hogy az akció minden kútjukon érvényes, szeptember 1-jétől árulták 1499 forintért az elemeket. Indoklásuk szerint egy hibás számítógépes beállítás miatt fordulhatott elő, hogy a budaörsi kúton szeptember 2-án az akciós helyett az eredeti áron értékesítettek. Biztosítottak róla minket, hogy a hibát azóta orvosolták. Más kútról egyébként nem jeleztek problémát feléjük, bár saját bevallásuk szerint néhány helyen elvben előfordulhatott hasonló kedden.

Azt is hozzátették, hogy a kutas hibázott, hiszen a számítástechnikai baki ellenére az akciós áron kellett volna a vevőnek eladni az elemeket. Ezért ezúton is elnézést kértek a vásárlótól!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik