Gazdaság

Beszédes, milyen céget alapított Mészáros Lőrinc legújabban

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Mészáros Lőrinc május 8-án megalapította a Talentis International Agriculture Investments Kft.-t, tehát az Mfor szerint a felcsúti gazdagember mezőgazdasági beruházásokra készül az ország határain kívül.

A Talentis International Agriculture Investments Kft.-t május 15-én jegyezte be a bíróság a nyilvános adatbázisok információi szerint. Központja a Váci utca 38. szám alatt található, ami a Mészáros-birodalom egyik fellegvára, főtevékenysége a vagyonkezelés, ügyvezetője Gombai Gabriella, mint a vállalkozó számos más cégének is, a tulajdonosa pedig a Talentis Group Zrt., amely a felcsúti üzletember érdekeltsége – sorolja a legfontosabb tudnivalókat a portál.

Mint írták, a Talentis Agro Magyarország legnagyobb földterülettel rendelkező vállalatcsoportja. Azt is latolgatták, vajon hol fog a leggazdagabb magyar külföldön beruházni a mezőgazdaságba, és ennek kapcsán megemlítették, hogy leginkább Horvátországban aktív, ott például vettek már egy almaültetvényt, az ország legnagyobb almatermelőjét, a Rabot.

Az építőipari terjeszkedésre is alapított már Mészáros Lőrinc céget tavaly augusztusban, a Talentis International Construction Investments Kft.

Kapcsolódó
Mészáros Lőrinc már 1000 milliárdnál tart, Tiborcz István is belépett a 100 milliárdosok közé
Egy év alatt 330 milliárd forintot lapátolt össze a felcsúti dollármilliárdos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik