Gazdaság

Meghalt a Samsung gödi gyárában balesetet szenvedett munkás

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Meghalt a gödi Samsung-gyárban balesetet szenvedett férfi – írta a Magyar Narancs. Értesülésüket a Samsung SDI megerősítette.

Fájdalommal tudatjuk, hogy a november 3-án történt munkahelyi baleset következtében, kollégánk a kórházban életét vesztette. A baleset körülményeinek kivizsgálása jelenleg is folyamatban van. Cégünk maximálisan együttműködik az érintett hatóságokkal a baleset kivizsgálása során. Őszinte részvétünk kollégánk családjának, barátainak és szeretteinek

– írta a lap megkeresésére a Samsung SDI PR-munkatársa, Bagoly Katinka.

A szerdai baleset után a lap kérdésére azt írta a sajtós, hogy kollégájukhoz perceken belül kiérkezett a telephelyen szolgáló mentőszolgálat, akik ellátták a sérület, majd azonnal kórházba szállították. A Magyar Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál pedig arról tájékoztatta akkor a lapot, hogy a helyszínre egy esetkocsit riasztottak, és egy 30 év körüli férfit szállítottak kórházba ellátást követően súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban.

Kérdeztük a gyártól, milyen baleset történt, amiben meghalt a munkás, megsérült-e más is, mekkora volt a baj. A gyártól az a válasz érkezett kora délután, hogy a folyamatban lévő hatósági vizsgálatokra tekintettel több tájékoztatást nem adhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik