Gazdaság

A budafoki fideszesek bevédték a helyi MSZP-seket

Akik régóta figyelemmel kísérik az önkormányzat működését, tudják, hogy 1998 és 2002 között volt már olyan ciklus, ahol fideszes és MSZP-s alpolgármester együtt tudott működni, miért lenne ez most másképp – mondta Krieger Krisztina Budafok-Tétény fideszes önkormányzati képviselője Facebookra feltöltött videójában.

Ahogy korábban megírtuk, az MSZP két budafoki politikusa szembement az ellenzéki együttműködéssel, és a Fidesz mellett szavazott, cserébe egyikük alpolgármesteri posztot kapott az ellenzéki többségű, de fideszes polgármesterrel üzemelő kerületben.

Az MSZP ezt követően felszólította a budafoki politikusait, hogy azonnali hatállyal adják vissza a mandátumukat és lépjenek ki a pártból.

Krieger a videóban arról beszélt, hogy ezek a képviselők a teljes közösségért felelőssen gondolkodó emberként cselekedtek, lelkiismeretükre hallgatva. Hozzátette, valamennyi képviselő együttműködésére számítanak, pártállástól függetlenül.

Budafok-Tétényben csak az marad ellenzékben, aki nem akar dolgozni

– fogalmazott a fideszes képviselőnő.

Hasonlóan gondolkodik Karsay Ferenc polgármester is, aki arról írt Facebook-posztjában, hogy „példaértékű az az együttműködés”, ami a kerületben létrejött.

Az én szememben ezek a képviselők a teljes közösségért felelősen gondolkodó emberként cselekedtek, lelkiismeretükre hallgatva nem váltak a “nagyok” pártpolitikai játszmájának elvtelen kiszolgálójává

– írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik