Gazdaság

22,4 millióért karácsonyozik az ITM

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium számára a karácsonyi ünnepi álománygyűléssel egybekötött fogadáshoz kapcsolódó rendezvényszervezési feladatok ellátása,

illetve a beszerzési igény kielégítése érdekében írásbeli konzultáció lefolytatása. Ezt a feladatot fogják elvégezni 22,4 millió forint plusz áfáért a kormány kommunikációs beszállítói. A projekt a 30 milliárdos keretszerződés része, amelyet a Rogán Antal által vezetett Nemzeti Kommunikációs Hivatal jegyez. A nyertes pedig a hasonló tendereken rendre befutó New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. alkotta konzorcium – mindkét cég Balásy Gyula érdekeltsége.

Legutóbb a két cég plakátkampányos nyereményéről számoltunk be, akkor 1,7 milliárd forintos megrendelést húztak be a Rogán-hivatal keretéből.

1,7 milliárdos plakátkampányt tesz a karácsonyfa alá a kormány
Év végére még belehúzott a Nemzeti Kommunikációs Hivatal.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal gyors ütemben költi a pénzt propagandára, hogy mennyit szórt ki október közepéig, és kik nyerték el az egyes megrendeléseket, arról itt írtunk:

Négy hónap alatt 18,7 milliárdot szórtak ki kommunikációra Rogánék
A legtöbbet a Sargentini-jelentés ellen fellépő kampányra szánták.

Az ITM karácsonya egyébként nem is olyan drága, legalábbis ha ahhoz hasonlítjuk, hogy tavaly a Nemzetgazdasági Minisztérium több mint 42 millió forintot költött el karácsonyi ünnepségre.

Kiemelt kép: Pál Anna /24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik