Gazdaság
Budapest, 2017. szeptember 27.
A Császár-Komjádi Sportuszoda épülete az Árpád fejedelem útján, a Duna-part közelében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Már rég elfelejtettük a vizes vb-t, de még mindig drágult

Tamásné Szabó Zsuzsanna
Tamásné Szabó Zsuzsanna

újságíró. 2018. 06. 22. 11:42

Korábban a témában:

Ismét drágult a FINA 2017. évi Úszó-, Vízilabda-, Műugró-, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság. Most jelent meg a közbeszerzési értesítőben, hogy a Császár-Komjádi Uszoda és a Hajós-Széchy Uszoda felújításához kapcsolódó mérnöki tanácsadói és építési műszaki ellenőri feladatok ellátásánál adódtak pluszköltségek.

Emiatt a munkát elnyerő FŐBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztő és Mérnöki Zrt. az eredeti 106,9 millió forint helyett 133,9 milliót számlázhat összesen.

A megrendelő és a kivitelező egyetértettek abban, hogy olyan körülmények tették szükségessé a módosítást, a pluszmunkákat, amelyeket kellő gondossággal eljárva sem lehetett előre látni. És abban is, hogy más további megbízott bevonásával a beruházás gazdasági, illetve műszaki okból nem valósítható meg, illetve a megrendelő számára jelentős hátránnyal, egyenesen a költségek megsokszorozódásával járna.

Kiemelt kép:  MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.