Gazdaság

Épületkomplexum szerepel Kubatov Gábor anyósának nevén

Valóságos épületkomplexumot húztak fel egy olyan soroksári telken, amely Kubatov Gábor anyósának nevén szerepel – írja a HVG.hu. A telekre a lap szerint a Fidesz pártigazgatójának családja egy műhelycsarnokkal és legalább 5-6 autó tárolására alkalmas hangárral kiegészült családi házat húzatott fel.

A HVG.hu azt írja, hogy az ingatlan egy bonyolult telekegyesítési és -megosztási manőver után került a felesége 80 éves édesanyjának nevére 2016 októberében. A telek annyira új, hogy még az ingatlan-nyilvántartásban sem szerepel: sem a Földhivatal Online, sem az illetékes budapesti fölhivatal saját nyilvántartása nem adott találatot a kerítésen feltüntetett házszámra.

A hírportálnak egy, a politikust közelebbről ismerő helyi forrás azt mondta, hogy az eredetileg autószerelő végzettségű Kubatov menekülőútnak szánta, hogy ha egyszer abbahagyja a politizálást, az egyik csarnokban elfér a műhelye, a másikban a négy veterán Opel Kadettje, és a család is beköltözhet az ingatlanba.

Kósa Lajos 82 éves anyukája vett egy fél sertéstelepet
Hirtelen belekerült 47 millió forint a kasszába.

A Fidesz alelnökének januári vagyonnyilatkozata szerint tavaly vette egy Volkswagen Jettát és 600 ezer forinttal gyarapodott a pénze, illetve a747 878 forintos képviselői tiszteletdíján túl más jövedelme nem volt. Mivel az ingatlan nincs a nevén, nem kell feltüntetnie a vagyonnyilatkozatban, sőt, mivel az anyósáról van szó, a családtagok vagyonnyilatkozatában sem kell szerepelnie.

Kiemelt kép: Kubatov Gábor és Orbán Viktor az Országgyűlés alakuló ülésén 2018. május 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik