Gazdaság

Ismét nő lett az Év Fiatal Vezetője

Negyvennél is több pályázó közül Paál Laura, a GE Global Operations IT vezetője lett az „Év fiatal vezetője – 2017” pályázat győztese, aki egyúttal a nagyvállalati kategóriát is megnyerte. A szervezők idén is hirdettek kategória-győzteseket a nonprofit, kkv-, közigazgatási és nagyvállalati kategóriákban.

Én hiszek abban, hogy nem lehet valaki jó vezető, ha nincs mögötte egy olyan csapat, egy olyan háttér, akik támogatják

– mutatott rá a fődíj átvételekor Paál Laura, a GE Global Operations IT vezetője. A friss győztes felhívta a figyelmet: számára az a legfontosabb, hogy egy vezető olyan célokat tűzzön ki, ami egyfelől elérhető, és egyszerre inspiráló is. A jövő vezetőinek azt üzenete: az út során maradjanak „sebezhetőek” – ne a tökéletességre törekedjenek, ne a hibátlanságot keressék, hanem éljenek együtt a hibáikkal és tanuljanak belőlük.

Paál Laura, az Év Fiatal Vezetője

Helyezettek, díjazottak:

  • Az Év fiatal vezetője 2017 fődíjasa, és a nagyvállalati kategória győztese: Paál Laura, GE Global Operations
  • KKV Kategória győztese: Szirják Csaba, OTT-ONE NyRT
  • Nonprofit kategória győztese: Benkő Fruzsina, Szociális Innováció Alapítvány InDaHouse Hungary
  • Közigazgatási kategória győztese: Balázsy Péter, Vas Megyei Önkormányzati Hivatal
  • Különdíjasok:    Varga Tamás, szállás.hu,  Sipos Zsolt, a Dolce Dance kft., Events21 kft.

A beérkezett anyagok majdnem fele nagyvállalati vezetőtől érkezett, a fennmaradó részt közel egyenlő részben teszik ki a kkv, állami és nonprofit szervezetből érkezett pályázatok. „Örömmel jelentjük, hogy idén is erősödött a Budapesten kívüli, vidéki székhelyű szervezetek mezőnye. A területi felhozatal, ahol a fiatal vezetők tevékenykednek szintén nagyon színes. Van, aki tánciskolát vagy épp önkéntes programot vezet, akad, aki bankban igazgató, vagy épp a világ egyik legnagyobb vállalatánál vezető, de van vidéki polgármesterünk is” – mondta el köszöntőbeszédében Tóth Annamária, a díjat kiíró Fiatal Vezetők Akadémiáját is működtető Coaching Team coaching üzletágvezetője a díjkiosztó gálarendezvényen. A szakember hozzátette, hogy a pályaművek 40 százalékát női versenyzők nyújtották be. „A pályázóknak ajánlásokat is be kellett nyújtaniuk, amiket mindig jó szívvel olvasunk, hiszen nagyon személyes tapasztalásokat osztanak meg ilyenkor az ajánlók, akik a legtöbbször felettesek, mentorok, beosztott kollégák és családtagok” – mondta el a pályaművekkel kapcsolatban Tóth Annamária.

„Célunk, hogy az Év Fiatal Vezetője díj egyre nagyobb szakmai rangot vívjon ki magának, és a visszajelzések alapján úgy látjuk, jó úton járunk” – vallja Bite Barbara, a Coaching Team alapító-ügyvezetője. A szakember elmondta, más szakmai díjakhoz képest az Év fiatal vezetője pályázaton kifejezetten összetett feladat a pályamű összeállítása, amit aztán több körös, zsűri előtti prezentáció is nehezít

Ajánlott videó

Olvasói sztorik