Gazdaság

Egy másik CBA-vezér is odaadja boltját egy multinak

Folytatódik a földcsuszamlás a CBA-nál. Immáron hivatalos nyoma is van annak, hogy Baldauf László alapító után egy másik fejes is megállapodást kötött az egyik konkurens, ráadásul multinacionális céggel egyik boltjának bérbe adásáról.

Dienes Zoltán, a központi CBA-cég, a CBA Kereskedelmi Kft. egyik nagytulajdonosa, egyben a felügyelőbizottság elnöke több éves időtartamra bérbe adja a budapesti, X. kerületi, az Újhegy Bevásárlóközpontban levő üzletét az Auchannak. Erről a Gazdasági Versenyhivatal összefonódások bejelentését közzé tevő oldalán közlemény is van.

Tud arról, melyik CBA-boltok eladók még?

Van információja arról, hogy melyik bolttól szeretnének megválni a CBA fejesei? Kérjük, szóljon nekünk, levelét küldje a roland.baksa@24.hu címre! Köszönjük.

December elején robbant a hír, hogy Baldauf László több boltját is bérbe adja a Lidlnek. Előbb tagadták ezt, aztán pár napra rá nyélbe ütötték az üzletet. Baldauf a kormányközeli Magyar Időknek magyarázta a sokat szidott multikkal való egyezkedését. Aztán pár napra rá arról jöttek hírek, hogy Baldauf lehet, hogy nem áll le, mert még több üzletétől akar megválni. A CBA kommunikációs vezetője azt ismerte el, hogy egy üzletük, a most hivatalosan is átadandó Dienes-féle bolt bérbe adásáról folynak tárgyalások, de nincs szó arról, hogy a vezetőség több tagja szisztematikusan leépítené érdekeltségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik